Reisorganisatie Jiba hoofdsponsor NEC

Online touroperator Jiba en NEC zijn tot overeenstemming gekomen over het hoofdsponsorschap bij NEC Het partnership wordt aangegaan voor de duur van twee seizoenen met een optie voor nog een derde seizoen. Het logo van Jiba met de pay-off Jiba Vakanties zal op de voorzijde van het NEC shirt prijken alsmede de broek. Voor de achterzijde is NEC nu nog in gesprek met diverse partijen waarbij de club ervan uit gaat binnen afzienbare tijd met een partij tot overeenstemming te komen. Zoals gebruikelijk worden over de hoogte van het bedrag wat gemoeid is met deze sponsorovereenkomst, geen mededelingen gedaan.

Directeur Algemene Zaken van NEC, Jacco Swart, is trots om Jiba bij NEC te mogen verwelkomen: ‘Het is een jonge en sterk groeiende reisorganisatie. Wat betreft karakter passen Jiba en NEC uitstekend bij elkaar. Jiba en NEC verkopen de twee leukste dingen die er zijn: zowel vakanties als voetbal betekenen vermaak, dat zal dus zeker matchen! Jiba is zeer consumentgericht en dat past prima bij NEC Ik ben er van overtuigd dat we gezamenlijk een groot aantal mooie initiatieven kunnen ontplooien en kijk met veel plezier uit naar deze samenwerking.’

Over Jiba
Internet touroperator Jiba biedt betaalbare zonvakanties aan in de Canarische eilanden, Egypte, Griekenland, Madeira, Malta, Portugal, Spanje, Turkije en Tunesië en wintersport in Frankrijk, Oostenrijk en Italië. Jiba is een zogeheten directseller die zijn vakanties uitsluitend via de internetsite www.Jiba.nl aan de consument verkoopt en niet via reisbureaus. In december 2004 ontving Jiba de eerste prijs als beste Nederlandse reiswebsite in de categorie complete vakanties. Deze prijs – de Internet Reisveer – was een initiatief van Reisrevue, een toonaangevend vakblad voor de reisindustrie.

Jiba is aangesloten bij de ANVR, de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), de Stichting Calamiteitenfonds Reizen en Thuiswinkel Waarborg, het door de Consumentenbond ondersteunde keurmerk voor veilig en betrouwbaar online winkelen.

Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan