Over-reguleren

Fijn nieuws zou je zeggen! De verplichte combi naar PSV is omgezet in een (verplichte) autocombi. Maar een bijgevoegd schrijven liet dat goede gevoel toch meteen weer behoorlijk temperen.

Want zo staat er:

· “autocombi voor max 100 auto’s met totaal 400 supporters”

Je bent dus een aso wanneer je alleen of met z’n tweetjes gaat rijden. Je wordt min of meer verplicht om je auto vol te gooien met mede-supporters. De meeste supporters zullen dit toch wel doen, maar om dit als beperking op te gaan leggen….

· “eerste keer omwisselen op de wedstrijddag bij het Mc DOS Goffertstadion tussen 17.00 uur en 17.30 uur”

Weer heel vroeg, je bent tegenwoordig zo in Eindhoven

· “middels verplichte route (route kaartje wordt bij het omwisselen uitgereikt) naar het PSV stadion”

Wat spannend zeg, zo’n speurtocht. Komen we ook langs mooie gebouwen en andere bezienswaardigheden?

· “tweede keer omwisselen tussen 18.00 en 19.30 uur op de verplichte parkeerplaats bij het PSV stadion waar 1 : 1 wordt omgewisseld”

Dus anderhalf uur de tijd om om te wisselen daar? Worden we daar op z’n “Wisla’s in de Jan Massinkhal” vermaakt of krijgt iedereen z’n eigen oom agentje als begeleiding naar het stadion en kun je meteen het stadion in? Als we per groep gaan is het natuurlijk slimmer om om 19.20 uur aan te komen, want om nou anderhalf uur in de kou te gaan staan…

· “verplichte looproute naar het stadion onder begeleiding”

Is deze route goed afgezet? En is er met stoepkrijt op de straat met pijlen aangegeven hoe we precies moeten lopen. Hoe breed is die looproute (voor het geval dat je van die verplichte route af mocht gaan)? Krijgen we een blinddoek om? Is oom agent wel op de hoogte van deze looproute, zodat we niet verdwalen? Krijgt iedereen een zaklamp mee?

· “na afloop verplichte looproute naar de parkeerplaats”

· “vertrek onder begeleiding van politie Eindhoven volgens de verplichte aangegeven route”

Mogen de zwaailichten en sirenes wel aan dan? Dat is altijd zo leuk…

Prima dat er gekeken wordt naar andere reismogelijkheden, maar dit komt wel heel betuttelend over allemaal.
We zullen kijken hoe het gaat lopen. Oordelen is natuurlijk nog te vroeg, maar je kunt ook over-reguleren en daar lijkt dit, toch echt een voorbeeld van (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.