‘Dit voelt aan als een nederlaag’

Afgelopen zaterdag maakte hij zijn eerste doelpunt in de eredivisie. Spelers die deze mijlpaal bereiken hebben doorgaans wel een lach op hun gezicht. Bij Ferne Snoyl was er na afloop van het duel tussen Excelsior en NEC echter geen sprake van vreugde.

De speler zelf hierover in De Gelderlander:
De late gelijkmaker van Excelsior was hard aangekomen in het Nijmeegse kamp. Ferne Snoyl was zelfs even de kluts kwijt. "Vreselijk om zo te verliezen. Wat? Oké, we hebben gelijkgespeeld. Maar dit voelt aan als een nederlaag."

De middenvelder erkende ruiterlijk dat NEC beroerd had gespeeld in de eerste helft. "Er was weinig beleving. Het is moeilijk te verklaren waar dat aan ligt. Ik weet zeker dat iedereen graag wil. Toch zie je dat soms niet terug in de wedstrijd. Misschien lag het aan de vermoeidheid. Ik voelde zelf ook wel dat we drie wedstrijden in acht dagen hadden gespeeld.

Maar van de andere kant: na rust konden wij het wel opbrengen. Excelsior kwam er niet meer uit. Natuurlijk dacht ik dat we na mijn doelpunt de buit binnen hadden. Het mocht niet zo zijn. Nu moeten we tegen Sparta maar drie punten pakken."

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan