Vanavond laatste ‘Supporterscafé NEC’ van het seizoen

De negende en tevens laatste seizoensaflevering van het rechtstreekse radioprogramma Supporterscafé NEC, seizoen 2004-2005, vindt plaats op vrijdag 13 mei. Iedereen die NEC een warm hart toedraagt, is weer welkom in het home van de Supportersvereniging van NEC, in De Eendracht naast de Goffert, van 20.00 tot 22.00 uur. Je hoeft géén lid te zijn van de Supportersvereniging om gratis bij de opname van het radioprogramma aanwezig te mogen zijn.

Supporterscafé NEC op vrijdag 13 mei met Albert van der Sleen, Frank Demouge èn Dennis Gentenaar


Albert van der Sleen trapt af als gast, gevolgd door Frank Demouge (laatste gedeelte eerste uur en begin tweede uur) en Dennis Gentenaar. Halverwege het eerste uur zal de finale van de blaasvoetbalcompetitie gespeeld worden en halverwege uur 2 komen de finalisten van de tafelvoetbalcompetitie aan bod. Met als inzet een mooie wisseltrofee èn eeuwige roem!


Dus ben je een echte NEC-fan en wil je absoluut geen enkele actualiteit betreffende jouw club missen…….kom dan vrijdagavond 13 mei naar het home van de Supportersvereniging in De Eendracht naast De Goffert.


S t a d s r a d i o N i j m e g e n S p o r t


107.8 FM


93.1 Nijmeegse kabel


Luisteren op internet: www.stadsradionijmegen.nl


WAAR LUISTERAARS WINNAARS ZIJN


Supporterscafé NEC is een initatief van Supportersvereniging NEC en Stadsradio Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan