Van der Sleen mist mogelijk einde seizoen

In zijn afscheidsjaar bij NEC moet Albert van der Sleen het einde van de competitie mogelijk missen. Bij de tweede doelman van de Nijmeegse club is een stukje van de binnenmeniscus verwijderd.


Door zijn blessure, vorige week vrijdag op de training opgelopen, is de 41-jarige keeper ongeveer vier weken uitgeschakeld. NEC besluit de competitie op zondag 22 mei met een uitwedstrijd tegen Heerenveen. Een week eerder staat in Nijmegen de wedstrijd tegen De Graafschap op het programma. Van der Sleen is bezig aan zijn vijfde jaar in Nijmegen. Alleen in zijn eerste twee NEC-seizoenen kwam ‘Sleen’ in actie – beide jaren vijf keer – maar de fanatieke seniorkeeper speelde ook altijd een belangrijke rol in de opkomst van Dennis Gentenaar. Van der Sleen is ook volgend seizoen waarschijnlijk in dienst bij NEC, dan als jeugdtrainer.


Frank Demouge heeft ook weer te kampen met tegenslag. De aanvaller ontbrak gisteren op de training. Nadat hij dinsdag een hele wedstrijd met Jong NEC speelde (en twee keer scoorde) kreeg hij toch weer last van zijn knie. De kans dat hij zondag tegen FC Twente in actie komt is daarom niet zo groot. Door schorsingen van Romano Denneboom en Bart van den Eede mist NEC voor die wedstrijd dus flink wat aanvallers.


Björn van der Doelen, Thijs Hendriks, Rob Wielaert en Saïd Boutahar liggen op schema. Zij zijn allemaal nog minstens een week uitgeschakeld.

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina