Uitduel RBC vrij vervoer; onderhandelingen Twente,Roda JC

Vandaag heeft voorzitter Rob Schevers van de Supportersvereniging een overleg gehad met veiligheidscoordinator Coen Rijsdijk van NEC Daarin werd het aantal uitwedstrijden dat per verplichte buscombi bezocht moet worden besproken.


De uitwedstrijd naar RBC Roosendaal (vrijdag 4 maart) is voor supporters van NEC op eigen vervoer te bezoeken. Wel zal deze wedstrijd door de instanties in Roosendaal kritisch worden gevolgd, naar aanleiding van een aantal kleine incidenten vorig jaar was men namelijk van plan een verplichte buscombi op te leggen. NEC heeft dit weten te voorkomen. De Supportersvereniging roept supporters hierbij dan ook extra op zich normaal te gedragen voor, tijdens en na deze wedstrijd zodat bewezen wordt dat vrij vervoer gerechtvaardigt is en volgend seizoen weer kan plaatsvinden!


De uitduels tegen FC Twente (zo. 17 april) en Roda JC (vr. 27 april) zijn op dit moment een verplichte buscombi. Op dit moment is NEC met beide clubs in onderhandeling om hier bij wijze van proef een zogenaamde ‘autocombi’ van te maken.


Wordt vervolgd!

Bron: SV NEC

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan