Eerste minuten voor Thijs Hendriks

Bijna een jaar geleden kende NEC’er Thijs Hendriks bij NAC een prima debuut. Gisteren pas kreeg hij opnieuw speelminuten, dit keer in de eigen Goffert. Een halfuur Hendriks was dertig minuten wisselvalligheid. 
 
“Ik heb niet laten zien dat ik elke week moet spelen”, zei Thijs Hendriks na afloop van NEC – ADO (1-1). In een half uur kende de net twintig geworden Nijmegenaar goede en slechte momenten. Hij gaf goede voorzetten met links en rechts, maar gaf ook een paar onbegrijpelijke ballen. ?Ik weet niet hoe ik erover moet denken. Een paar keer was ik misschien te gehaast. Ja, ik gaf ook een paar goede voorzetten.” 
 
Met een van die ballen bracht Thijs Hendriks collega Niedzielan goed in stelling, maar de Poolse spits schoot over. ?Dat was jammer. Het is vervelend dat we hier gelijk spelen. De stemming in de kleedkamer is erg slecht.” 
 
Hendriks was niet verbaasd over zijn thuisdebuut. ?Ik heb de laatste weken goed getraind. Als je dan hoort dat je erin komt moet je wel even slikken, maar ik hield er wel rekening mee. Ik wist dat mijn kans zou komen.”
 
 Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan