Stadion De Goffert wordt het ‘McDOS Goffertstadion’

Stadion De Goffert zal vanaf het begin van seizoen 2005-2006 omgedoopt worden tot het McDOS Goffertstadion. De nieuwe naam zal in elk geval de komende 3 jaar op de voorzijde van het NEC stadion prijken met bovendien een optie tot verlenging van nog twee jaar. De bekendmaking van de nieuwe naam voor Stadion De Goffert vormt onderdeel van de festiviteiten rondom het 15 jarig bestaan van McDOS op 1 juni 2005.

Met McDOS krijgt De Goffert de naam van het bedrijf van Frans Hendriks , supporter in hart en nieren en niet voor niets gekroond tot ‘Sponsor van de Eeuw’ bij het 100-jarig bestaan van NEC in 2000. Voor NEC is Frans Hendriks bij uitstek de persoon waarop NEC trots is als de naam van zijn bedrijf aan het stadion wordt verbonden.

Zowel McDOS als NEC hechten grote waarde aan het feit dat het McDOS Goffertstadion het woord ‘Goffert’ in haar naam blijft dragen. Het stadion vormt tegenwoordig het hart van de stad Nijmegen en is onlosmakelijk verbonden met het prachtige Goffertpark. Met de naamgeving wil McDOS niet alleen de betrokkenheid met NEC onderstrepen maar ook een blijvende bijdrage leveren aan 2000 jaar Nijmegen.

Over het bedrag wat met de naamgeving van het stadion gemoeid is worden noch door McDOS, noch door NEC uitspraken gedaan.

Bron: NEC-Nijmegen.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina