NEC – NAC: 1-1

Het weerrapport van NEC tegen NAC: wisselend bewolkt, af en toe een zonnetje maar ook verspreid wat buien.


Peter Wisgerhof.
Afgezien van een gemiste kopkans speelde de captain weer ijzersterk. De spitsenkiller schakelde ditmaal de tegenvallende Van Hooijdonk uit.

Jasar Takak
De huurslodaat begon geweldig, maar liep zich daarna in zijn over de kop. Was overal op het veld te vinden, maar leverde vooral na rust wel erg veel ballen in.

Romano Denneboom
De buitenspeler maakna een maand absentie zijn rentree. Was tegen NAC nog niet de oude, liet wel zien dat hij elke back de stuipen op het lijf kan jagen.

José Valencia
Was nog niet aan de bak gekomen, maar kwam tegen NAC Tininho na een halfuur vervangen. Leverde één briljante pass af, maar viel verder niet op.

Gabor Babos
De Hongaar hoefde tegen zijn oude club nauwelijks in actie te komen. Eén knappe redding, het doelpunt van Jenner was onhoudbaar.

Jonas Olsson
De Zweed eindigde het duel tegen Feyenoord in mineur en was tegen NAC nog lang niet de oude. Liet voor het eerst zien dat hij ook een jeugdspeler is.

Edgar Barreto
Dat de Paraguayaan in de toekomst een grote wordt, is zonneklaar. Maar het Zuid­ Amerikaanse diamantje moet nog wel meer geslepen worden.

Guilliano Grot
Kon zijn sterke optreden tegen Feyenoord geen vervolg geven. Stond zaterdag acht keer buitenspel en werd daarmee NAC’s beste verdediger.

Saïd Boutahar
Begon voor het eerst op de bank. Te weinig rendement, vond Lok. Twee minuten was voor hem te weinig om het ongelijk van de coach te bewijzen.

Rob Wielaert
Muslu Nalbantoglu is voorlopig op rust gezet, zijn plaats wordt voorlopig ingenomen door Wielaert. Was tegen NAC een van de betere NEC’ers.

Jeffrey Leiwakabessy
Had ’ t lastig tegen Jenner. Werd na rust ten onrechte teruggefloten voor buitenspel waardoor NEC een zuiver doelpunt door de neus werd geboord.

Björn van der Doelen
De blonde buffelaar is pas 29 jaar. Toch liet hij een paar weken geleden weten dat hij er aan denkt na dit seizoen te stoppen. Niet doen!

Tininho
De Braziliaan is een zekerheidje, maar werd tegen NAC terecht gewisseld. Cees Lok: „ En toch stel ik hem dinsdag tegen Excelsior gewoon weer op.”

Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan