Jonas Olsson kan toch meedoen tegen Twente

Na aflloop van het duel tegen FC Utrecht zag hij het nog uiterst somber in, maar het ziet er naar uit dat Jonas Olsson morgenavond gewoon van de partij is tegen FC Twente. De Zweedse verdediger van NEC heeft gisteren de groepstraining hervat. „ Als hij geen terugslag krijgt, is hij gewoon inzetbaar”, aldus fysiotherapeut Cees van der Linden.


Olsson haakte zondagmiddag in de rust van de competitie­ ouverture af met een op het oog ernstige knieblessure. Het gewricht bezorgde hem veel pijn en hij meldde zich nog diezelfde middag af voor de interland van Jong Zweden tegen de Tsjechen.
De volgende dag bleek de ernst van de kwetsuur echter mee te vallen. Er was niets gebroken of gescheurd, er was slechts sprake van een gekneusde knieschijf die de afgelopen dagen succesvol behandeld is.


Trainer Cees Lok kan morgenavond in Enschede mogelijk ook weer een beroep doen op Rob Wielaert. De middenvelder miste het duel met Utrecht als gevolg van een knieblessure. Hij heeft inmiddels de groepstraining hervat. Van der Linden schaart hem in de categorie ‘ twijfelgevallen’. Daartoe behoort ook José Valencia. De Ecuadoriaan raakte maandag in de wedstrijd van Jong NEC tegen Vitesse geblesseerd aan de enkel. Romano Denneboom (scheurtje in de lies) is morgen zeker niet inzetbaar.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan