HKN & Supportersvereniging niet in supportersraad

Het bestuur van de Supportersvereniging N.E.C. heeft maandagavond besloten niet naar de door NEC geplande bijeenkomst over de nieuw te vormen supportersraad te komen. Het bestuur heeft de directie van NEC hierover vanochtend ingelicht. Ook de HKN had al aangegeven niet mee te willen werken.


Belangrijkste reden van deze beslissing is dat het bestuur de supportersraad niet ziet zitten op de manier zoals NEC het voorstelt. Het bestuur van de Supportersvereniging werkt op dit moment wel aan een alternatief plan waarover later meer bekend wordt gemaakt. 


Een ding moeten we NEC nageven; ze zijn eindelijk een keer duideijk. In antwoord op onze brief over de supportersraad is NEC klip en klaar: er valt niet te praten over welke vorm van medezeggenschap, inspraak, instemmingsbevoegheid, vetorecht dan ook voor de nieuw te formeren supportersraad. Met andere woorden: NEC blijft een dictatuur, geleid door een paar mannen in pakken met nul komma nul clubgevoel of clubbinding. Terwijl clubs als Schalke, Bayern, Barcelona en Real Madrid (om maar wat voorbeeldjes te noemen) een democratisch bestel hebben, waarbij de supporters uiteindelijk het laatste woord hebben, buigen wij allen diep voor de GDL en zijn vrienden.

Kortom, wij hebben helemaal niets te zoeken in de supportersraad. Om NEC daar nog officieel van op de hoogte te stellen is in onze ogen zinloos, aangezien de club bij voorbaat iedere mogelijkheid tot overeenstemming heeft afgekapt met het keiharde ‘Njet’. Dus Hans, Jacco, Marcel, Frans, Marc enzovoorts ga gerust je gang, maar noem ons NEC vanaf nu NOOIT MEER EEN VOLKSCLUB. Jullie hebben namelijk schijt aan het volk….


Bron: Supportersvereniging & HKN

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan