Frank Demouge viert rentree bij Jong NEC met zege op TOP Oss

Demouge speelde een helft mee nadat hij eind januari in een wedstrijd met Jong NEC tegen Helmond Sport opnieuw last van zijn knie had gekregen. De volgend seizoen bij NEC vertrekkende spits verrichtte na acht minuten het voorbereidende werk voor de openingstreffer van Thijs Hendriks.

Na twintig minuten verhoogde Charles Kazlauskas de score met een kopbal uit een ingestudeerde vrije trap van Roel Hendiks. Rutger Worm, net uit Portugal teruggekeerd van een interland met Oranje onder 19, tekende na ruim een uur de derde treffer aan. Na een vrije trap kwam hij vrij voor het doel en omspeelde de keeper. Even later viel José Valencia met een lichte enkelblessure uit. TOP Oss moest halverwege de tweede helft met een man minder verder. Regilio Simons, die te laat was verschenen en daarom pas na rust mocht opdraven, kreeg na een opstootje met Chaimil Mormon wegens een duw rood. Vier minuten voor tijd bepaalde Kazlauskas op aangeven van Thijs Hendriks de eindstand op 0-4.

“Het was een regelmatige overwinning”, constateerde trainer Wim Rip. We hadden meer controle en het meeste balbezit.”