Emotioneel afscheid van Gentenaar

De vertrekkende keeper Dennis Gentenaar heeft zondag in Heerenveen op emotionele wijze afscheid genomen van de meegereisde supporters.

Gentenaar gooide zijn handschoenen, broek, shirt en sokken in het publiek en kon zijn tranen maar net bedwingen. Hij zei zijn fans zeer emotioneel vaarwel, waarna na hij bij het verlaten van het veld door zijn medespelers werd omhelst.

“Als je twintig jaar bij NEC hebt gespeeld en dan gaat het laatste fluitje, dan is het toch wel moeilijk”, gaf de Nijmegenaar toe, kort na afloop van zijn laatste duel in het rood/groen/zwart.

“Vorige week was het al heel mooi”, verwees Gentenaar naar het afscheid dat hij kreeg bij zijn laatste wedstrijd in De Goffert.”Maar als nu het hele vak je naam roept, dat blijft mooi.”

“Het geeft een raar gevoel. Heel emotioneel. Het is nu nog afwachten waar ik heenga”, zei een zichtbaar ontroerde Gentenaar.

Dennis Gentenaar debuteerde op 26 november 1995 op 20-jarige leeftijd in het eerste van de Nijmeegse club, in het thuisduel tegen PSV. Hij keepte 170 competitiewedstrijden voor NEC.

Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan