Complimenten

Tja als er wat te klagen valt, dan is deze site een mooie uitlaatklep, maar vandaag wil ik graag vier complimenten uitdelen.

Ten eerste aan de muzieksamenstellers en plaatjesdraaiers. Het geluidsniveau voor de wedstrijd was perfect en naast heerlijke Nijmeegse platen van Graodus van Nimwegen en Frank Boeijen was er eindelijk een lekker stukkie house te horen. Goed gedaan!

Op deze site heb ik ook al menigmaal mijn kritiek geuit op Mr Dugout. De vorige wedstrijd (tegen die Duitsers) was de service en de bediening echt schandalig slecht. Om problemen als die van de vorige keer voor te zijn besloot ik dit keer om voor de wedstrijd al een broodje worst te halen en niet in de rust. Maar wat schetst vandaag mijn verbazing? Meneer Dugout heeft de prijzen verlaagd! Liefst 5 hele eurocenten is er van de prijs afgehaald. En ze hebben nu zelfs combi’s (wel iets aan die naam doen aub). Voor 4,80 euro heb je een grote cola en een broodje worst. Natuurlijk nog veel te veel geld, maar toch bijna een euro goedkoper dan de vorige wedstrijd. OK de bediening was nog niet goed, maar toch, misschien wordt het nog wat Mr Dug out, wie weet!

Mijn derde compliment gaat uit naar die normaal zo verschrikkelijke NOS. Vandaag begonnen ze hun uitzending door ons prachtige nieuwe spandoek vol in beeld te nemen. Hulde!

Mijn vierde compliment gaat uit naar NEC, sponsoren en supporters voor het enorme bedrag dat binnen is gehaald voor de ramp in Azie. Liefst 272.000 euro. Super!

Ik had graag nog meer complimenten uitgedeeld aan de spelersgroep als dank voor de overwinning, of aan die scorende spits, maar helaas het mocht niet zo zijn. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan