Burgemeester Ter Horst legt ‘De Eendracht’ droog

Het bestuur van de amateurs van NEC (exploitant van De Eendracht) is gisteravond geconfronteerd met een brief van Burgemeester Ter Horst waarin werd meegedeeld dat er in De Eendracht vanaf 3 uur voor aanvang van de thuisduels van NEC tegen ADO Den Haag (13/02), Ajax (13/03) en Vitesse (10/04) géén alcoholische dranken mogen worden geschonken. Wel mag er het zogenaamde ‘evenementenbier” (dat bijna alcoholvrij is) worden getapt…… 

Het bestuur van NEC amateurs en de Supportersvereniging zijn zeer ontstemd over deze onbegrijpelijke maatregel; er hebben zich in en rond de Eendracht en vroeger het clubhuis nooit incidenten voorgedaan. Ook het late tijdstip, amper 4 dagen voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag, van de mededeling is erg vreemd.

Beide besturen beraden zich nu over stappen tegen de gemeente. In ieder geval zal er bezwaar worden aangetekend tegen deze maatregel maar waarschijnlijk zal dit nog geen effect hebben voor de wedstrijd tegen ADO Den Haag van aanstaande zondag. Als het bezwaarschrift niet het gewenste resultaat (opheffing van de maatregel) oplevert, wordt een kort geding tegen de gemeente niet uitgesloten.

Het bestuur van de Supportersvereniging NEC snapt totaal niet waarom de gemeente tot deze maatregel is gekomen en gaat er alles aan doen dit aan te vechten!! 

Bron: Supportersvereniging NEC

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan