bloed, ZWEET en tranen

Bijna iedereen bij NEC heeft het zweet op zijn voorhoofd staan. Denneboom en Werkhoven rennen hun rondjes in de brandende zon, dus dat is logisch. Maar ook diverse medewerkers van NEC zijn gesignaleerd met rode koppies. Werkt Leen hard aan een nieuwe aankoop? Heeft Marc Loosen een financiele tegenvaller te verwerken gekregen? Is Jacco Swart bezig met een telefonische lobby bij de lokale politiek om de vergunning van de naamsverandering toch rond te krijgen?
Nee die rode koppies hebben ze niet van het werk, sterker nog er zal vandaag de eerste uren amper gewerkt zijn. Maar ja wat wil je ook, als je vanuit je kantoor buiten bij de kassa een mooie jongedame in string ziet met de benen wijd? En als dan daarbij ook nog een erg laag uitgesneden NEC T-shirt met de nodige mooie vrouwelijke rondingen te zien is, dan gaat werken natuurlijk wel heel moeilijk.
Het zou mij niet verbazen wanneer die BNN- calendar-girls kalender een jarenlange traditie gaat worden bij NEC! Al was het alleen maar voor die foto-opname van BNN die ene keer per jaar.(ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan