Veendam geen partij Jong NEC

Jong NEC won gisteravond de inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter Veendam eenvoudig met 6-1. De titel gaat echter naar Heracles dat volgende week alleen maar van voorlaatste AGOVV hoeft te winnen om kampioen te worden. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft NEC een achterstand van vijf punten.

Vrijetrappenspecialist Roel Hendriks opende de score in de dertiende minuut met een directe vrije trap. Vijf minuten later schoot Muslu Nalbantoglu een lage voorzet van Tarik Divarci binnen: 2-0. Uit een corner van Roel Hendriks zorgde Alexander Prent in de 23ste minuut voor de 3-0 ruststand.

Dezelfde speler leverde in de 68ste minuut een schot af, dat door de keeper van Veendam werd losgelaten, zodat Nalbantoglu uit de rebound kon scoren. Tien minuten later zorgde Roel Hendriks op aangeven van Daan Creemers voor 5-0. Na een overtreding van Sandreo de Jong scoorde Veendam een minuut later uit een penalty tegen. Met een afstandschot bepaalde Tommy Gesgarz de eindstand op 6-1.