Trainingskamp Turkije: doorgang oefenduel onzeker

Sinds gisteren verblijft de selectie in het Turkse Antalya, waar een trainingskamp wordt belegd ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft.

Net als vorig jaar verblijft de selectie ook dit jaar in een schitterende accomodatie schitterend. Het indrukwekkende complex ‘Kremlin Palace’ is pas nieuw en een kopie van het Kremlin in Moskou.Een forse tegenvaller voor NEC en de vele andere clubs die in het gebied verblijven, is het enorm slecht weer. Windkracht 10 en enorme stortbuien hebben er als voor gezorgd dat de meeste geplande oefenduels geen doorgang hebben gevonden. De selectie trainde vandaag tweemaal, door de omstandigheden bestonden de trainingen vooral uit loopwerk.

Of de wedstrijd van NEC, maandag tegen Diyarbakirspor, doorgaat is dan ook nog hoogst onzeker. Een beslissing hierover zal waarschijnlijk pas op een laat moment worden genomen. Wel is zeker dat de aftrap niet om 15:00 uur is, maar om 17:15 uur (Nederlandse tijd).

Niedzielan
Andrzej Niedzielan arriveerde zaterdagavond laat in Antalya en trainde zondag voor het eerst met zijn nieuwe ploeggenoten. De Pool maakte, ondanks enkele weken zonder training, een fitte indruk.


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.