Stem nu op het nieuwe Fanshirt!

De afgelopen maand hebben supporters ontwerpen voor een nieuw fanshirt kunnen indienen. Er zijn 43 verschillende ontwerpen binnengekomen van 30 verschillende ontwerpers. Afgelopen donderdag na afloop van NEC-PSV heeft de jury onder toeziend oog van het supporterscollectief de beste 3 ontwerpen gekozen. De jury bestond uit afgevaardigden van de supportersvereniging, HKN en assistent-trainer Ron de Groot.

De jury bij had bij ieder ontwerp een aantal opmerkingen om tot een nog beter shirt te komen. De ontwerpers zijn hierover benaderd en ermee aan de slag gegaan. De ontwerpen zijn aangepast en in de ogen van de jury nu 3 perfecte ontwerpen zijn gemaakt, waarvan het winnende ontwerp jaren mee kan gaan als het NEC-fanshirt.

Bezoekers van deze site kunnen nu tot en met zondag 18 januari beslissen welk shirt het allermooiste is. Dit shirt zal in productie worden genomen!

De winnende ontwerper krijgt een V.I.P. arrangement aangeboden voor 2 personen voor de wedstrijd NEC-AZ op zaterdag 20 maart. Het eerste exemplaar van het shirt zal dan voor aanvang van de wedstrijd op het veld aan de ontwerper worden uitgereikt. Vanaf die dag is het shirt ook te koop in de NEC-Fanshop.

 Klik hier om te stemmen op het nieuwe fanshirt!


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan