Stadiontest: MyCom Stadion

  Zaterdag 27 Maart 2004, 19:30 uur
NAC-NEC (5-0) 5-2Kosten
Buscombi : 21 euro(lid SV/HKN) & 23 euro(geen lid)

Kaartje (6,5)
Het wedstrijdkaartje kostte 9 euro en dat is een redelijk normale prijs, jammergenoeg zit veiligheid niet bij die prijs inbegrepen.

Toilet (5,8)
Wat mij betreft goede toiletten maar ‘de dames’ nuilde dat er geen toiletpapier aanwezig was bij hun op het toilet.

Programmaboekje (7,0)
Mooi klein programmaboekje met wat leuke items en je krijgt hem ook nog eens gratis aan je handen gedrukt na het fouilleren!

Stadionspeaker & Muziek (6,4)
Geluidsniveau was goed (dat weet je ook wel na vijf doelpunten) en verder moet ik zeggen dat ik weinig van de muziek heb mee gekregen

Stadion (6,6)
Dit cijfer valt mij nogal tegen want ik vindt het MyCom stadion echt een mooi stadion (behalve de naam), maar goed dat is mijn persoonlijke mening. Ik kan het enigzins begrijpen als supporters het een beetje op het Gelredome vinden lijken.

Uitvak (6,8)
Het uitvak is lekker groot, het zicht is goed alleen is het wel een erg stijl vak/stadion maar dat hoeft geen minpunt te zijn.

Prijs/Kwaliteit Catering (5,4)
Ook dit cijfer valt mij tegen want mijn broodje hamburger was toch wel het hoogtepunt van de avond al ben je natuurlijk wel snel tevreden bij een 5-0 achterstand. Maar volgens mede-supporters waren de broodjes frikandel niet weg te krijgen!

Sfeer (7,4 & 5-2)
De sfeer bij NAC was goed maar ja wat wil je bij een 5-0 voorsprong, overigens was het wel erg triest om te zingen “Wisla kampioen”. Net of NAC zo ver is gekomen in de UEFA-Cup ??

Veiligheid (4,3)
Hier hebben ze weinig pap van gegeten in Breda, opstootjes in het uitvak werden ‘opgelost’ door een paar kleerkasten in het geel-zwart die klappen kwamen uitdelen en ME die erg laat tot de ontdekking kwam dat NAC-‘supporters’ het uitvak aan het bestormen waren.

Eindcijfer (6,2)


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan