Snel helderheid over Neeskens

Binnen een aantal dagen verwacht NEC dat er duidelijkheid is over de toekomst van Johan Neeskens. De Nijmeegse club en trainer onderhandelen al sinds januari over eventuele contractverlenging. Mochten De Nees en NEC niet tot overeenstemming komen, dan heeft Martin Jol de beste papieren om naar Nijmegen te komen. Binnen de Nijmeegse club is het in alle geledingen nog altijd gissen welke beslissing er straks uit zal rollen: blijft Neeskens of verlaat hij na vier seizoenen toch De Goffert?




Vorige week ontkende Martin Jol desgevraagd stellig dat hij al een oriënterend gesprek zou hebben gehad met NEC. “Absoluut onjuist.” Ook NEC’s technisch directeur Leen Looyen ontkent dat hij een onderhoud heeft gehad. “Er wordt deze dagen zo ontzettend veel onzin beweerd.”



Toch staat inmiddels vast dat Jol door NEC vooralsnog als een zeer voorname kandidaat wordt gezien mocht Johan Neeskens er de komende dagen financieel niet uitkomen met zijn Nijmeegse werkgever. Jol gaf onlangs aan deze zomer – na zes succesvolle seizoenen – te zullen vertrekken bij RKC Waalwijk. Bij die ploeg zorgde hij met een slim aankoopbeleid voor boven verwachting goede prestaties. Jol was onlangs enige tijd ook voorzichtig in beeld bij Feyenoord. ADO was bereid de Scheveninger in te lijven, maar een terugkeer naar de club waar hij als profvoetballer ooit afscheid nam, zag Jol niet zitten.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.