Ronnie

De druk op Nees wordt steeds groter. Als zelfs Jantje Sommerdijk op TV Gelderland al gaat twijfelen dan weten we dat het 2 voor 12 is.
Veel supporters hoor je tegenwoordig alleen maar over Ceesje Lok. Het zou best kunnen hoor dat hij in de toekomst hoofdtrainer wordt bij NEC, onze “living legend.”
Maar ik wil het even niet over Neeskens of Lok hebben, maar over Ronnie de Groot. Niemand hoor je over De Groot als opvolger, ondanks dat hij al ervaring heeft als hoofdcoach in de eredivisie. Sterker nog: Veel supporters zien in Ron de Groot niet meer dan een nietszeggend en niets toevoegend verlengstuk van Neeskens.
Ronnie is van nature wat minder open naar buiten toe, denk ik, dan bijvoorbeeld Cees Lok, maar Ronnie heeft altijd tijd voor een babbeltje en beschikt over een flinke dosis humor en zeker ook voetbalkennis.
Misschien heeft Lok wat meer “personality” dan De Groot en is hij misschien wel net iets meer geschikt om hoofdcoach te worden dan Ronnie, maar wat ik onterecht vind is dat Ron, ons Bikkeltje, wordt meegezogen in die negatieve houding t.a.v. Nees, terwijl Cees Lok, die ook mede verantwoordelijk is, niks verkeerds lijkt te kunnen doen, omdat het lijkt alsof hij net erbij is gekomen.
Vandaar deze openlijke steunbetuiging aan Bikkeltje! Een echte clubman die we moeten koesteren! En of nou hij, Lok of iemand anders de nieuwe coach wordt, daar gaat het niet om, daar mag iederen zijn mening over hebben natuurlijk. Maar Ronnie is niet zomaar de eerste de beste passant! (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan