Reacties Gentenaar & Demouge na Roda JC – NEC

Dennis Gentenaar zag vrijdagavond in Limburg de tegenstanders uit alle hoeken opduiken. Er was voor NEC duidelijk niets te halen bij Roda JC. 
 
“De eerste helft zeg het er niet uit”, zegt de doelman. “Geen idee wat we aan het doen waren. Het is het verhaal van het hele seizoen. Dat verandert niet meer. We moeten het seizoen uitspelen, uithuilen en opnieuw beginnen.”
 
Gentenaar vervolgt: “We hebben nog geluk gehad. Ze hebben nog een paar de paal en de lat geraakt. We kunnen dit seizoen een achterstand niet ombuigen. We spelen ook pas één keer gelijk tot nu toe. Dat zegt alles.”
 
Frank Demouge zag het grootste deel van de wedstrijd van uit de dug-out. Dat verschafte hem een helder beeld van de wedstrijd. 
 
“De uitslag is duidelijk lijkt me, niet geflatteerd ook”, zegt Demouge. “De aansluiting naar de aanval was niet goed. En we waren veel te lief voor ze. We hadden eerder een paar tikken moeten uitdelen. Als je ziet wat die gasten allemaal mochten met de bal… Dat had ik niet getolereerd.”
 
“We hebben nog wel wat punten nodig”, vervolgt de spits. “Na deze wedstrijd weer praten is zinloos. Misschien kunnen we de video eens terugkijken…” 
 
Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan