Oude stadionklok terug dankzij SV!

In juni werd het al aangekondigt: de oude stadionklok keert dankzij de Supportersvereniging terug in het Goffertstadion! Aanstaande vrijdag 1 oktober zal de klok voor aanvang van de wedstrijd NEC-RBC Roosendaal worden onthuld.

Sinds de opening van de vernieuwde Goffert in 1999 kwamen er bij NEC en de Supportersvereniging regelmatig vragen van fans binnen waar de oude stadionklok was gebleven en of deze nog zou terugkeren in het stadion. De klok lag sinds de sloop van het oude stadion opgeslagen bij de firma Thoonen Nijmegen BV. Ook het bestuur van NEC koesterde de wens de klok te laten terugkeren, maar het ontbrak de club aan financiële middelen om dit te realiseren. De Supportersvereniging NEC brengt nu verandering in deze situatie. 



De Supportersvereniging heeft met NEC een overeenkomst gesloten waarin is vastgelegd dat de Supportersvereniging de klok heeft adopteert en de restauratie heeft gefinanciert.

De klok komt te hangen boven de Hazenkamppoort (bij de Olympische ringen). Dit is een erg mooie plaats, zeker nu deze poort weer geopend is voor de wedstrijden. Ook krijgt deze poort een nog prominentere plaats in de plannen voor uitbreiding van het Goffertstadion. 

Bron: Supportersvereniging NEC

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan