NEC zonder Niedzielan tegen gehavend RBC

Andrzej Niedzielan zal de wedstrijd NEC-RBC Roosendaal vanaf de tribune moeten bekijken. De Poolse spits ondervindt nog teveel hinder van de liesblessure waardoor hij vorige week het duel tegen FC Groningen ook al miste. Naast Niedzielan kan trainer Johan Neeskens ook nog niet beschikken over Peter Wisgerhof en Frank Demouge, die ook herstellen van blessures. José Valencia is geschorst en wordt logischerwijs vervangen door Jeffrey Leiwakabessy. 
 
Edgar Barreto is wel weer fit. De middenvelder die volgens technisch directeur Leen Looyen kampte met een ‘driedubbele jetlag’, bleef tijdens de bekerwedstrijd tegen RBC en de competitiewedstrijd tegen FC Groningen op de bank en werd onderzocht in het ziekenhuis. Uit de onderzoeken zijn geen bijzonderheden aan het licht gekomen en de Paraguyaan is nu fit genoeg voor een plaats in de basis. Hij zal samen met Björn van der Doelen centraal op het middenveld spelen, Romano Denneboom en Saïd Boutahar vormen het aanvalsduo. 
 
Vermoedelijke opstelling NEC : Dennis Gentenaar; Rob Wielaert, Patrick Pothuizen, Arjan Ebbinge, Jeffrey Leiwakabessy; Pascal Heije, Edgar Barreto, Björn van der Doelen, Tininho; Saïd Boutahar, Romano Denneboom 
 
RBC
Ook RBC Roosendaal kent de nodige personele problemen. Trainer Jan van Dijk kan niet beschikken over de geblesseerden Melvin Fleur, Sammy Youssouf, Eric Hellemons, Edwin de Graaf, Birger van de Ven en Pius Ikedia. Björn Daelemans is een twijfelgeval aan Roosendaalse zijde. 

Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
Reageer op de DTH Facebook pagina