Nieuw: NEC Supporterscafé !

Vanaf vrijdag 27 februari zal het NEC Supportershome, gevestigd in Multifunctioneel Sportcomplex ‘De Eendracht’, vanaf 16 uur geopend zijn!

NEC Supporterscafé
Het supportershome begint er langzamerhand steeds gezelliger uit te zien en lijkt ons de perfecte plek om op vrijdagmiddag na het werk of school met medesupporters onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de voorbije (voetbal)week en vooruit te blikken op het weekend, een kaartje te leggen, te darten etc.


Live uitzending Stadsradio Nijmegen
Eens per maand zal aansluitend op het Supporterscafé een live uitzending van Stadsradio Nijmegen worden gehouden vanuit het supportershome. Hierbij zullen onder andere ook spelers van NEC aanwezig zijn die geinterviewd worden, supporters krijgen ook de kans hun vragen te stellen. Ook zullen er andere mensen van NEC worden uitgenodigd, bijvoorbeeld voorzitter Hans van Delft of technisch directeur Leen Looyen om te praten over het beleid van de club. hierover volgt spoedig meer informatie!!

Het NEC Supporterscafé is dus vanaf vrijdag 27 februari geopend, de eerste live-radio uitzending zal eind maart plaatsvinden!


Bron: Supportersvereniging NEC

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.