Neeskens prikkelt middenvelders NEC

NEC-trainer Johan Neeskens is doorgaans zeer vasthoudend in de keuzes die hij maakt in het elftal. Blijkbaar is het anders nadat het middenveld faalde tegen FC Groningen.


Youssouf Hersi en Resit Schuurman werden in Groningen gewisseld. Van hen lijkt de basisplaats van Hersi zeker. Schuurman trainde vrijdag mee met de ‘reserves’. Net als Jarda Simr en Edgar Barreto, die beiden in de basis stonden. Het lijkt zeker dat een enkeling onder hen zondag niet start.Maar ook Björn van der Doelen, tegen Groningen geschorst en nu ziek, trainde in die groep.


Het is ook verre van onzeker of Andrzej Niedzielan kan spelen tegen FC Utrecht. De Pool meldde zich donderdag ziek. Hij heeft griep. Patrick Ax is de eerste gegadigde voor de opengevallen plaats.


De kans dat René van Rijswijk en Mike Zonneveld starten is klein. Beiden trainde wel mee met de ‘basis’. Met name Zonneveld zal niet spelen. Hij traint na een lange blessure weer mee in de groep. Resit Schuurman lijkt op na vrijdag weer klaar voor de basis.


Vermoedelijke opstelling:
Gentenaar;
Heije, Wielaert, Ebbinge, Leiwakabessy;
Schuurman, Baretto, Hersi, vd Doelen;
Demouge & Ax.


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.