NEC krijgt te weinig

De A-jeugd van NEC verloor zaterdag met 1-0 bij PSV. De ploeg, die momenteel derde van onderen staat, had kans op een beter resultaat.

Vooral gezien het spel na rust. NEC startte ook goed in Eindhoven en kreeg enkele kansen. De eerste corner van NEC werd door Tim van der Cruijsen net naast kopt.

Daarna werd ook PSV gevaarlijk uit een hoekschop, maar de bal werd door NEC-doelman Theo Brack gestopt.

PSV ging in de tweede helft met man en macht op de aanval. NEC kreeg ook de ruimte om te voetballen, dat leverde bijna een doelpunt op.

Brack trapte een kwartier voor tijd verkeerd uit. Precies in de voeten van een speler van PSV. Die bediende zijn rechtsbuiten Roy Beerens: 1-0. NEC kreeg nog een kans om op gelijke hoogte te komen, maar het schot van Melvin Kolf trof de benen van de PSV-doelman.