NEC gaat Dennis Gentenaar ‘mooie aanbieding’ doen

NEC doet keeper Dennis Gentenaar op korte termijn een aanbieding voor contractverlenging. Volgens de clubleiding zal Gentenaar ‘iets heel moois’ worden voorgelegd. Over de belangstelling van PSV voor de doelman is bij de Nijmeegse club niemand iets bekend. 
 
Al maandenlang gaan er geruchten dat Dennis Gentenaar naar PSV gaat. En die geruchten zijn alleen maar sterker geworden nu Ronald Waterreus bekend heeft gemaakt de Eindhovense club na dit seizoen te verlaten. Maar zowel Gentenaar zelf, zijn zaakwaarnemer Edwin Olde Riekerink als NEC-voorzitter Van Delft weten van niets. “Er speelt niets concreets” zegt Olde Riekerink. “Tuurlijk heb je met alle clubs regelmatig contact en dan heb je het ook over Dennis. Het is duidelijk dat ze hem bij PSV een goede keeper vinden. Ik denk dat PSV nu aan het inventariseren is en dan is het logisch dat Dennis onder de loep genomen wordt.” “Er heeft zich niemand gemeld”, zegt ook Van Delft, die aangeeft dat NEC binnenkort gaat proberen het contract met de keeper open te breken. “Wij zijn een keurige aanbieding voor aan het bereiden. Nee, dat is geen beleefdheidsaanbieding, daar doe ik niet aan. Ik doe een aanbieding omdat ik mijn keeper wil behouden. Ik denk dat we Dennis iets heel moois kunnen aanbieden.”


Van Delft gaf al eerder aan dat NEC gaat werken met een paar topspelers in de ploeg die navenant beloond worden. “Ja, Dennis zou tot die groep gaan behoren. Het past goed in het beleid van NEC om hem hier te houden. Maar wanneer er een hele interessante club komt, zullen wij begrijpen als Dennis daar voor kiest.” 
 
Gentenaar zelf, die eerder aangaf toe te zijn aan een volgende stap in zijn carrière, laat het allemaal rustig op zich afkomen. “Ik heb komende week of een week erna een gesprek met NEC en hoor dan wel waar ze mee komen.”


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.