NEC bijna rond met tweede ’topaankoop’

Op korte termijn hoopt NEC bekend te maken haar tweede ’topaankoop’ van deze winterstop te hebben vastgelegd. Eerder versterkte de Nijmeegse club zich al met de Poolse spits Niedzielan, die tevens international voor zijn land is. Nu zou NEC op korte termijn een jonge verdediger willen presenteren. Meer is er nog niet duidelijk over deze talentvolle verdediger. Gisteren was er echter wel een gesprek met de zaakwaarnemer van deze verdediger.

“In principe zijn we eruit en ook met de club van de speler zijn we rond”, zegt Van Delft in De Gelderlander. “Maar ik wil altijd honderd procent zekerheid voor ik iets naar buiten breng. Het ziet er goed uit, maar het wordt waarschijnlijk volgende week voor alles rond is.”

VoetbalPlus.nl kan exclusief meldden dat Leen Looyen, technisch directeur van NEC, onlangs nog in Zuid-Amerika was om het kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen in Chili te bekijken. Dit toernooi is voor spelers onder 23 jaar. Ook Ajax speler Maxwell is actief op dit kwalificatietoernooi dat nog altijd bezig is. De verdediger zou hoogstwaarschijnlijk uit Chili of Brazilie komen. Echter er is ook lange tijd een Poolse verdediger in beeld geweest bij de club.

Bron: Voetbalplus

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan