NEC bijna rond met aanvoerder Paraguay U23

VoetbalPlus.nl meldde het al eerder. NEC zal nog een transfer gaan doen deze transferperiode. Opnieuw zou er een ’toptransfer’ aan zitten te komen voor NEC begrippen en die lijkt er ook te komen. NEC lijkt zich op korte termijn te gaan versterken met de 19 jarige Edgar Barreto uit Paraguay, althans dat meldden diverse NEC fan sites. Eerder trok NEC al de Poolse aanvaller Niedzielan van Groclin aan.

Barreto is hét talent van Paraguay. Hij is aanvoerder van het Paraguayaans Olympisch Elftal, dat met 1-0 van Jong-Brazilië (met Ajax’s Maxwell) wist te winnen en zich zo plaatste voor de Olympische spelen in Athene deze zomer. De speler is hét talent (en tevens de aanvoerder) van de Paraguayaanse topclub Cerro Porteno.

Barreto is van oorsprong een verdedigende middenvelder. Eerder al werd via deze site exclusief bekend dat de nieuwe aanwinst uit Zuid-Amerika zou komen. VoetbalPlus.nl meldde dat technisch directeur Leen Looyen onlangs bij het kwalificatietoernooi voor de Olympische Spelen in Chili was om een speler te bekijken.

Bron: VoetbalPlus

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan