Lotto nieuwe sportkledingsponsor NEC

Lotto Sport Italia SpA en NEC zijn een driejarige sponsorovereenkomst met elkaar aangegaan. Lotto wordt hiermee, met ingang van het seizoen 2004/2005, de nieuwe officiële sportkledingsponsor van de Nijmeegse Eredivisionist. 
 
Jan Willem Bakker, Managing Director van Lotto in Nederland: ‘Voor ons is dit echt een perfecte match! Twee ambitieuze, maar ook realistische partijen die zich richten op de toekomst. Beide hebben een grote historie in het voetbal en richten zich op groei in hun branche en omgeving. Ook een mogelijk toekomstige samenwerking met de beide hoofdsponsors Setpoint en AG Neovo biedt voor ons perspectief ‘. 

Volgens Rob Bloem, Manager Commerciële Zaken van NEC is met Lotto een naam op voetbalgebied binnengehaald. ‘Lotto is bezig aan een opmerkelijke comeback op voetbalgebied en wij zijn blij dat we daar onze bijdrage aan kunnen leveren. Qua ambities en uitstraling passen beide merken goed bij elkaar. De afgelopen drie jaar hebben we met Fila een uitstekende samenwerking gehad. Fila maakt echter op dit moment andere keuzes in haar sponsoring waardoor het contract met NEC niet wordt verlengd’.


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.