Kaartverkoop Vitesse – NEC

Voor de wedstrijd Vitesse – NEC zijn 1200 plaatsen beschikbaar in het bezoekersvak. Voor NEC supporters geldt een verplichte buscombi, met de volgende prijzen en voorwaarden.

Prijzen:
? Leden Supportersvereniging en HKN: ? 20,-
? Niet-leden: ? 22,-

Voorwaarden:
? alle kaarten worden verkocht vanuit het kassagebouw bij het Goffertstadion.
? er worden alleen kaarten verkocht aan seizoenkaarthouders van NEC
? bij lidmaatschap van Supportersvereniging of HKN dient een geldig lidmaatschapspasje te worden getoond.
? alle seizoenkaarten worden gescand, er kan 1 kaart per seizoenkaarthouder worden gekocht.
? per persoon mogen op de verkoopdag maximaal 2 seizoenkaarten worden meegenomen.
? de seizoenkaart en de daarop gekochte kaart zijn strikt persoonsgebonden. Op de wedstrijddag wordt het volgende gecontroleerd: seizoenkaart, de op die seizoenkaart gekochte kaart en het legitimatiebewijs. Alles dient eigendom te zijn van degene die meegaat naar de uitwedstrijd.

Verkoopavonden:
? 19 april 17.30 uur-19.30 uur: leden van de Supportersvereniging. Er zijn 17 bussen beschikbaar, waarvan er 2 zijn gereserveerd voor vaste leden (Uli Express en De Gier Express). Er zijn dus op deze avond 731 kaarten in de verkoop voor leden van de Supportersvereniging. Seizoenkaart en bijbehorend lidmaatschapspasje Supportersvereniging meenemen.


? 20 april 17.30 uur-19.30 uur: leden van HKN. Er zijn 7 bussen beschikbaar, dus er worden 301 kaarten verkocht. Seizoenkaart en bijbehorend lidmaatschapspasje HKN meenemen.

? 21 april 17.30 uur-19.30 uur: niet-leden. Er zijn 3 bussen beschikbaar, dus er worden 129 kaarten verkocht. Seizoenkaart meenemen.

Let op:
De kaarten worden alleen verkocht in de toegewezen aantallen op deze drie verkoopavonden! Indien er kaarten over zijn worden deze kaarten niet op andere dagen verkocht.

Indien verhinderd op wedstrijddag:
Indien een supporter die een omwisselbiljet heeft gekocht niet meekan op de wedstrijddag, heeft hij de mogelijkheid om de gekochte kaart over te laten nemen door een andere supporter. De verhinderde supporter dient zelf een koper te hebben voor de kaart. De nieuwe kaarthouder dient ook seizoenkaarthouder te zijn van NEC en dient hetzelfde lidmaatschap te hebben als de originele kaarthouder. Een overdracht dient altijd door NEC te worden geregistreerd. De overdracht van de kaart kan worden geregeld bij de receptie van NEC, op werkdagen van 9.00-17.00 uur. De overdracht kan plaatsvinden tot uiterlijk vrijdag 30 april 17.00 uur.

Daarna kunnen geen kaarten meer worden overgedragen, dus ook niet op de wedstrijddag.

Vragen:
Voor informatie kan worden gebeld met de afdeling Supporterszaken & Ticketing, op werkdagen tussen 9.00-17.00 uur: 024-3590360.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan