Gemaakt

Dit stuk zag ik net op www.necfan.nl. Ik ben het er helemaal mee eens! Kennelijk doet een camera wonderen en doen we lekker “gemaakt” mee! What’s next? Ons allemaal gedragen als wilde apen voor een commercial van Ouwehands dierenpark? Gerry: En nu allemaal tegelijk jongens oeh oeh oeh…… Laat maar voordat ik me er nog meer over ga opwinden. Hier het mooie en terechte stuk van de reeds genoemde site:

Opnamen ‘Drijfzand’ helaas toch succes

In de rust van de zoveelste belabberde wedstrijd van N.E.C, ditmaal tegen FC Groningen, vonden de al eerder uitgestelde opnamen plaats voor de Nederlandse televisiefilm ‘Drijfzand’. Acteur en Ajax-supporter Johnny de Mol speelt daarin een profvoetballer bij ons eigen N.E.C.

Hoewel de kritiek van tevoren hevig was op het commerciële hypocriete idee om een film te maken waar N.E.C. in voorkomt (immers, een aantal jaar geleden was N.E.C. volgens de media helemaal niks, maar sinds de komst van oud-Ajacied Johan Neeskens en het op resultaat behalen van Europees voetbal is N.E.C. ineens ‘hot’), bleek nu eens te meer hoe de gemiddelde Nederlander in elkaar zit. Net zoals landelijke stakingen hier nooit en te nimmer te realiseren zijn deed een groot deel van de Gofferttribune trouw wat Gerry hen in naam van de regisseur opdroeg.

Op commando werd er gejuichd voor Johnny de Mol in N.E.C. shirt die de bal in een leeg doel schoot. Opmerkelijk is wel dat er, ook bij een 2-0 voorsprong, voor de eigen club niet gezongen werd. Met deze actie heeft een groot deel van de Goffertribune maar weer eens duidelijk gemaakt dat N.E.C. met haar beleid alles met sommige supporters kan doen wat ze maar willen.

NECfan.nl betreurt het feit dat er door een deel van de Gofferttribune harder gezongen wordt voor een zielige televisiefilm met in de hoofdrol een commerciële Ajax-acteur dan voor Hans van Delft die bij het 100-jarig bestaan van onze club een penalty onberispelijk inschoot. Maar het ergste is nog wel dat men ineens wél blijkt te kunnen gaan staan, zingen, springen en juichen als je met je hoofd op televisie komt, terwijl juiste die mensen tijdens een échte wedstrijd verzuimen de club aan te moedigen. Willibrord Frequin zou zeggen: “Het is een regelrechte schande!”. En gelijk heeft ie…
NECfan.nl, 09-11-2003
(ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan