Daar gaan we weer!

Vandaag is de kaartverkoop bekend gemaakt voor de wedstrijden tegen Den Bosch (uit) en Roda JC (thuis). Nauwelijks verbazingwekkend worden we naar Den Bosch weer de bus in gejaagd. Waar andere clubs met succes moeite doen om hun supporters te voorzien van diverse reismogelijkheden (zowel PSV als Ajax slaagden er in een autocombi naar Den Bosch te regelen, beide wedstrijden verliepen zonder problemen), weten we dat NEC maling aan de supporters heeft en het vooroverleg liefst met een telefoontje afdoet. “Verplichte combi? Prima, we gooien het gelijk op onze officiële website.” En daarmee hebben we al weer de zesde combi van dit seizoen te pakken (na 7 uitwedstrijden)!
De club legt over het algemeen de schuld voor de uitwedstrijden altijd bij de andere club, hetgeen dus zou betekenen dat club en gemeente bij thuiswedstrijden wél de verantwoordelijkheid dragen. En wat blijkt nu? Ook Roda JC moet met een verplichte combi naar Nijmegen komen. Goddank, er waren al twijfels of Goffertzicht die dag wel open zou durven gaan. En in de wijk Hazenkamp waren er al heel wat familie’s die een weekendje weg gepland hadden om vooral niet thuis te zijn als de horde Roda hooligans de stad zou overvallen.
Je vraagt je misschien af waarom we ons zo druk maken om de combi voor Roda fans? Welnu, ook in vooroverleg-land geldt vaak “voor wat, hoort wat”. Hetgeen dus betekent dat de kans groot is dat onze één na laatste uitwedstrijd van dit seizoen, die naar Kerkrade, ook weer een verplichte combi zal zijn. NEC & gemeente, alvast bedankt. (pol)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan