Feyenoord lijft Mark Otten in!

Mark Otten verruilt komende zomer NEC voor Feyenoord. De transfervrije jeugdinternational tekende woensdag een contract dat hem drie jaar plus een optie voor nog twee seizoenen aan Feyenoord bindt. Volgend seizoen wordt de verdediger / middenvelder uitgeleend aan Excelsior. ?Mark is een mentaal sterke jongen voor de toekomst?, zegt technisch manager Wotte.

?Hij zat al jarenlang in de scouting en via Excelsior moet hij bewijzen of hij klaar is voor het Feyenoord-niveau.?

De 19-jarige Otten is erg blij dat hij een contract kon tekenen bij zijn grote liefde Feyenoord. ?Eindelijk?, zegt hij. ?Feyenoord is de mooiste club van Nederland, een club van het volk. En ze hebben een prachtig stadion, waarin het voetbal beleefd wordt, zoals voetbal beleefd hoort te worden.? Hoewel ook een zestal andere ploegen naar zijn gunsten dong, heeft hij nooit twijfels gehad over een overgang naar Rotterdam. ?Feyenoord kende me al lang en nu ik transfervrij was, was het makkelijker om me te halen. En als deze club zich meldt, hoef je niet na te denken. Deze kans krijg ik misschien nooit meer.?Otten maakt dit seizoen voor het eerst deel uit van de selectie van NEC. Vorige maand maakte hij in de wedstrijd tegen NAC zijn debuut in de eredivisie. ?Ik was in Nijmegen op de goede weg. Ik kon ook bij NEC blijven, maar ik was niet tevreden over het contract dat de club me aanbood. Ik kon voor één jaar tekenen, dat vond ik gewoon te kort. Maar ik heb het bij NEC enorm naar mijn zin gehad.?

Komend jaar is Otten te zien bij Excelsior. Toch iets anders dan Feyenoord 1. ?Maar bij Excelsior krijg ik wel alle mogelijkheden om door te groeien. Wanneer ik in De Kuip speel? Ik heb drie jaar de tijd om dat bereiken, maar ik hoop dat het sneller gaat. Ik heb er veel zin in. Ik ben een echte Nijmegenaar dus ik ga ook voor het eerst op mezelf wonen. Wel een hele stap, maar daar word je volwassen van.?

Bron: Feyenoord.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan