Stadiontest: Parkstad Limburg Stadion

Vrijdag 9 April 2004, 20:00 uur
Roda JC-NEC (1-0) 4-0


Kosten
Buscombi : 24,50 euro(lid SV/HKN) & 26,50 euro(geen lid)

Kaartje (4,0)
Tja, een uitwedstrijd in Duitsland is nu eenmaal wat duurder dan een uitwedstrijd in Nederland.

Toilet (5,3)
Toiletten waren redelijk maar toch wel schandalig dat in zo’n nieuw stadion de vrouwen toiletten niet eens op slot kunnen!

Programmaboekje (6,0)
Klein programmaboekje met erg veel reclame en weinig zinnigs, gelukkig was het boekje gratis!

Stadionspeaker & Muziek (2,0)
Duitse schlagermuziek, een stadionomroeper die duits lult, het aftellen voor de wedstrijd en dan ook nog eens het danke, bitte geklooi tussen publiek & speaker. Nou dan mag je als Roda JC HEEL erg blij zijn met een 2,0! Roda JC moet zich toch kapot schamen!? Ze spelen in de Holland Casino Eredivisie dat is in Nederland maar misschien dat ze zich in de Bundesliga beter thuis voelen…

Stadion (6,8)
Het blijft een mooi stadion (op dat geel-zwart na uiteraard) maar toch echt een maatje te groot voor een club als Roda JC.

Uitvak (7,0)
Het uitvak is lekker groot (voor ons een beetje veel te groot) en het zicht is erg goed, alleen jammer van al die duitsers om je heen….

Prijs/Kwaliteit Catering (5,3)
Mijn broodje worst was goed te eten en ook op mijn colaatje had ik weinig aan te merken maar het muntensysteem en de duitstalige catering zal er wel voor zorgen dat dit cijfer zo laag uitvalt.

Sfeer (3,8 & 0-0)
Trommel JC begon na de snelle 2-0 & 3-0 wel effe te trommelen en te zingen maar daarna werd het weer net zo stil als tijdens de rest van de wedstrijd.

Veiligheid (8,9)
In Breda bleek de beveiliging daar al moeite te hebben met een groepje Nakkers, in Kerkrade lusten ze hier wel pap van. Zodra de bussen de grens van Duitsland naderen krijgen we begeleiding van een peleton aan ME’ers en rondom het uitvak wemelt het ook van het blauw. Ik ben erg benieuwd hoe ze dit bij Roda JC gaan doen als de clubs zelf de kosten van politie/ME moeten bekostigen tijdens wedstrijden….

Eindcijfer (5,5)


Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan