‘Er is met meerdere kandidaten gesproken’

Mocht Neeskens vertrekken bij NEC dan is Martin Jol de meest serieuze kandidaat hem op te volgen. Al zegt NEC-voorzitter Hans van Delft dat zijn club met meerdere kandidaat-coaches oriënterende gesprekken heeft gevoerd.


“Natuurlijk zitten wij niet stil. We hebben meer mensen in beeld en ook gesproken” , aldus de voorzitter die vanaf dag één van de onderhandelingen, op trainingskamp in Turkije, aangaf toch het liefst met De Nees door te gaan.

Namen van andere eventuele kandidaten wilde Van Delft niet noemen. Ook over de inhoud van de aanbieding die NEC gistermiddag aan Johan Neeskens deed, wenste de voorzitter geen uitsluitsel geven. “Maar we hebben onderling afgesproken dat Johan ons maandag uitsluitsel geeft.”

In alle geledingen van de Nijmeegse club lopen de meningen over de vraag of Neeskens blijft of niet, nog onverminderd uiteen. Uitspraken van spelers als Tininho, Barreto en Niedzielan – die zeiden vooral ook voor NEC te hebben gekozen omdat Neeskens daar trainer is – doet velen vermoeden dat de NEC-coach aanblijft. Een minstens zo grote groep binnen de club ziet in de gesprekken die NEC voert met mogelijke opvolgers een voorbode van Neeskens’ vertrek.


Bron: De Gelderlander

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.