De Nooijer toch naar Sparta!

Vandaag is duidelijk geworden dat alle formaliteiten rond de werk- en verblijfsvergunning van Andrzej Niedzielan zijn afgerond. Dit betekent dat de Poolse aanwinst aanstaande zondag in de wedstrijd tegen Ajax speelgerechtigd is.

Door deze ontwikkeling zal Dennis de Nooijer per direct NEC verruilen voor Sparta Rotterdam. Sparta toonde enige weken geleden al belangstelling voor de 34-jarige spits, maar de formaliteiten rondom Andrzej Niedzielan stonden een overgang van de Zeeuw toen in de weg. De Nooijer, die bang was om bij NEC op een zijspoor te belanden, keert graag terug naar de club waar hij zijn profcarrière begon en waar hij al 9 seizoenen voor uitkwam. Naar verwachting tekent de Nooijer bij Sparta een contract voor anderhalf seizoen.

Dennis de Nooijer kwam in december 2001 over van SC Heerenveen en groeide uit tot een belangrijke waarde voor NEC De Nooijer speelde 55 competitiewedstrijden voor NEC in kwam daarin 13 keer tot scoren.

NEC wil Dennis de Nooijer heel hartelijk bedanken voor zijn inzet en prestaties voor de club en wenst Dennis heel erg veel succes bij zijn nieuwe club Sparta.


Bron: NEC-Nijmegen.nl


De Nooijer mag alsnog naar Sparta


Dennis de Nooijer (34) mag van NEC alsnog naar Sparta vertrekken. De overgang gaat alleen niet door wanneer NEC voor 31 januari geen werkvergunning voor de Poolse spits Andrzej Niedzielan ontvangt.


Voorzitter Van Delft vindt het geen probleem dat De Nooijer op 3 februari voor Sparta de bekerwedstrijd tegen NEC zal spelen. Eerder hield dit een transfer van de Zeeuwse spits tegen.


De Nooijer is bezig aan zijn derde seizoen bij NEC, maar hij is door de komst van Niedzielan overbodig geworden. Hij speelde 55 duels voor de Nijmeegse club en scoorde 13 keer.


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan