Citaten

In de Gelderlander van vandaag stonden enkele opmerkelijke citaten:

De KNVB: “Maar als clubs blowen en bier drinken op de tribune toestaan, kunnen wij daar niets van zeggen. Dit is een huisregel van NEC.”

Oftewel de maatregel om geen bier op de tribune te mogen drinken het verbieden van het blowtje zijn niet door de KNVB opgelegd!

De gemeente Nijmegen: “Deze maatregelen zijn genomen na overleg tussen NEC, gemeente en politie”, aldus voorlichter Arjan Kuil. Grote initiatoren waren burgemeester Guusje ter Horst en NEC-voorzitter Hans van Delft.”

Goh, Guusje “geen NEC tijdens een koopavond” Ter Horst en Hans beslissen dit zomaar eventjes!

“Van Delft zegt dat hij niet onder de regels uit kan. “Als ik me er niet aan houd, ben ik in overtreding.”

Een beetje raar toch? In overtreding zijn op iets wat je zelf stiekem in elkaar gezet hebt met Guusje?
Stewards zeggen zelfs dat ze juist blij zijn dat sommige supporters blowen en hebben geen zin om jongens daarvan te weerhouden. En deze mensen van de praktijk zijn niet eens gehoord, die moesten dit nieuws net als ons uit de NEC-krant halen!

Eerst wil Hans een samenwerking met Vitesse niet op voorhand uitsluiten en nu pakt hij de supporters het biertje en het jointje (zonder dat het moet) ook al af! Bij een voorzitter van een volksclub denk ik aan iemand die zich hard maakt voor de supporters en niet aan iemand die de grote initiator is om van alles van supporters af te nemen. (ble)

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiƫren van content is niet toegestaan