Blessurenieuws: operaties voor Pothuizen en Demouge

NEC moet het voorlopig stellen zonder verdediger Patrick Pothuizen en spits Frank Demouge.

Patrick Pothuizen is gisteren geopereerd aan een lies. Hij had hier sinds ruim een week last van en moest in de wedstrijd tegen RBC Roosendaal vroegtijdig het veld verlaten. Onderzoek wees uit dat het een lichte liesbreuk betrof. Pothuizen zal twee tot drie weken ontbreken. Als alles meezit is hij tegen RKC Waalwijk (17 oktober) weer inzetbaar.


Frank Demouge ondergaat vandaag (dinsdag) een kijkoperatie aan zijn linkerknie. Een mri-scan heeft uitgewezen dat de meniscus is beschadigd. De aanvaller, die al enkele weken was uitgeschakeld en revalideerde van een blessure aan de rechterknie, is zeker vier, maar misschien zelfs zes weken afwezig.


Het herstel van Peter Wisgerhof, die enkele weken geleden een knieblessure opliep, verloopt volgens plan. Hij zal aanstaande maandag weer beginnen met de groepstraining.


Rutger Worm is opnieuw geblesseerd geraakt. De talentvolle aanvaller, die maanden uitgeschakeld was met een blessure aan zijn meniscus en sinds enkele weken weer volledig fit was, liep gisteravond tijdens Jong Dordrecht-Jong N.E.C. een enkelblessure op. De ernst van de blessure is nog niet duidelijk.

Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan