Basisplaats voor Zico Tumba in afscheidsduel

Zico Tumba zal morgenmiddag in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in de basis starten. De Congolees, die NEC gaat verlaten, vormt, door de afwezigheid van de geblesseerde Andrzej Niedzielan, samen met Frank Demouge het aanvalsduo tegen FC Volendam.

Ook Mike Zonneveld, die NEC deze zomer verruild voor NAC Breda speelt in de basis. De overige afscheid nemende spelers, Dejan Govedarica, Patrick Ax en René van Rijswijk, beginnen op de bank en moeten hopen op een invalbeurt. Mark Otten, die naar Excelsior vertrekt zit op de tribune, hij kwam zaterdagmiddag nog in actie voor de A1 van NEC tegen Emmen (2-1 winst).Resit Schuurman en Youssouf Hersi keren terug in de basis. Schuurman in plaats van de geschorste Björn van der Doelen, clubtopscorer Hersi in plaats van Jarda Simr, die genoegen moet nemen met een plaats op de bank.

Vermoedelijke opstelling NEC :
Dennis Gentenaar; Peter Wisgerhof, Rob Wielaert, Arjan Ebbinge, Mike Zonneveld; Resit Schuurman, Pascal Heije, Edgar Barreto, Youssouf Hersi; Frank Demouge, Zico Tumba

Vermoedelijke opstelling FC Volendam :
Jeroen Verhoeven; Ronald Breinburg, Gerry Koning, Lindsay Wilson, Brian Tevreden; Misha Salden, Gijs Luirink, Maurice Buys; Karim Bridji, Jack Tuyp, Reginald Faria.


Bron: NEC-Nijmegen

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan