ADO Den Haag lonkt naar Van Der Weerden

ADO Den Haag heeft belangstelling voor Chris van der Weerden (31). De rechtsback is transfervrij nadat hij met Fc Twente niet tot overeenstemming kwam over een nieuw contract. Algemeen directeur Robert Langenbach van ADO Den Haag: ‘We zijn op zoek naar een rechtsback en daarvoor hebben we enkele kandidaten op het oog. Van der Weerden staat op de lijst. Hij heeft een goede staat van dienst. Maar we zijn nog niet in gesprek.’

Van der Weerdern reageert vanaf zijn vakantieadres in Kreta verrast op de belangstelling: ‘Leuk om te horen dat ze me volgen, maar ik weet nog van niks. Ik wil graag weer beginnen in juli en sta overal voor open. Maar goed, er worden nog wel tien clubs genoemd. Ook uit het buitenland is er belangstelling en die bevalt me wel. Het wordt straks nog een lastige keuze.’

Van der Weerden speelde 297 competitiewedstrijden in het betaalde voetbal. De Nijmegenaar begon zijn carriere in het seizoen 1990/91 bij NEC. Tien jaar geleden maakte hij de overstap naar Vitesse, waar hij al na een jaar werd weggeplukt door PSV. Na zes seizoenen kwam er een einde aan zijn verblijf in Eindhoven en vertrok hij naar Enschede.

Bron: Voetbal International


ADO Den Haag denkt aan Chris van der Weerden, zo fluisteren bronnen binnen de club. De ervaren verdediger is deze zomer transfervrij nadat hij geen nieuw contract ondertekende bij FC Twente.


Van der Weerden zou bij de Residentieclub de concurrentie aan moeten gaan met Daniel Rijaard voor de rechtsbackpositie.


Tot dusver contracteerde ADO Den Haag al Sjaak Polak (FC Twente) en huurde men middenvelder Gill Swerts (Feyenoord). Tevens lichtte de club de optie op Alberto Saavedra en contracteerde de verdediger van Numancia voor vier seizoenen.

Bron: DHFC.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan