Zonneveld wellicht niet tegen RBC

Het is nog niet duidelijk of Mike Zonneveld op tijd fit is voor de wedstrijd tegen RBC Roosendaal. Als hij niet speelt, dan wordt hij vervangen door Jarda Simr.


Mike Zonneveld heeft met name last van zijn knie. Aan het begin van de de week had hij ook last van zijn bovenbeen, maar dat lijkt over te zijn. De linkermiddenvelder trainde maandag en dinsdag niet mee. Vrijdag trainde hij apart van de groep.


NEC presteert dit seizoen heel goed in uitwedstrijden. Drie keer werd er al gewonnen.


Utrecht, Volendam en Heerenveen uit leverden allemaal drie punten op. Tegen Heerenveen speelde NEC meer verdedigend dan eerder dit seizoen. Dat blijft zo tegen RBC. De Nooijer: “Wij zullen inzakken, maar dat doet RBC ook. Het zal wel geen mooie wedstrijd worden.”De Nooijer verheugt zich op de confrontatie met oud-NEC-aanvoerder Danny Hesp. “Ik heb hem deze week even gebeld. Ik vind het leuk om tegen hem te spelen. En op de training won ik meestal. Dat moet ik nu dus waarmaken.”


Opstelling NEC: Gentenaar; Wisgerhof, Wielaert, Ebbinge, Leiwakabessy; Schuurman, Govedarica, Hersi, Zonneveld/Simr; Demouge & De Nooijer.


Bron: Omroep Gelderland

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.