Wederom sfeeractie bij NEC – Vitesse

Aanstaande zondag staat voor NEC de belangrijke derby tegen Vitesse op het programma.

Daarom vraagt de supportersvereniging jouw steun bij NEC-Vitesse. We vragen niet alleen om de club naar een overwinning te schreeuwen, we vragen ook jouw hulp bij een nieuwe sfeeractie van de supportervereniging.

We gaan de Gofferttribune weer rood, groen en zwart kleuren. Met een zogenaamde bordjesactie zullen we de clubkleuren horizontaal tonen. Zo zou het een mooi verlengde zijn van de HKN-vlag, die ook horizontaal gekleurd is.


Naast je stoeltje vind je een A2-vel in de kleur rood, groen of zwart. Houd dit vel goed omhoog als de spelers het veld betreden en laat de Gofferttribune weer net zo mooi kleuren zoals dat vorig jaar het geval was!Hulp gezocht!
Deze actie moet natuurlijk ook goed voorbereid worden. We vragen daarom of enkele supporters willen meehelpen bij het neerleggen van de vellen. Als je bereid bent om dat te doen, neem dan contact met ons op via sfeerteam@supver-nec.nl. Jouw hulp wordt zeer op prijs gesteld!

We hopen dat de actie een groot succes zal worden en dat de drie punten in De Goffert zullen blijven. Dus houd je vel papier goed omhoog als de spelers het veld betreden! We rekenen op jullie steun!

Supportersvereniging NEC
www.supver-nec.nl/sfeerteam

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.