Vooruitblik: AZ – NEC

Gegaan: door de grond naar aanleiding van de zeperd tegen ADO. Net als de spelers overigens, die blijkbaar nog euforisch waren na de nederlaag in Polen. Wellicht hadden ze het vermoeden op het niveau van de Poolse kampioen mee te kunnen ballen, maar ballen tegen ADO was toch van een andere orde.Geschaamd: 
Plaatsvervangend, voor de horde Hunnen in het uitvak dat zich ADO supporter noemt. Het respectoos verstoren van de minuut stilte, doet mij weer terugverlangen naar de tijd dat ADO niet in staat was om zelfs maar een periodetitel te winnen in de klotodivisie.Gehoopt:
 Dat alleen al vanwege de supporters, maar vanzelfsprekend ook vanwege het lamlendig zwakke elftal, ADO volgend seizoen weer op SBS6 te bewonderen is. Heb ik er geen last meer van, want ik laat dat klotodivisie geneuzel wekelijks aan mij voorbij gaan.Gebaald:
 Over de volstrekt onnodige nederlaag tegen datzelfde lamlendig zwakke elftal.Afgevraagd:
 Welke soort thee in de rust geschonken wordt. Ongetwijfeld een andere soort dan in de rust tegen Twente, toen NEC wel fel uit de kleedkamer kwam. Dan kan het haast niet anders, of men heeft zich vergist in de kantine en een slaapopwekkend kruidenmengseltje geschonken.Ingeslagen:
Videobanden en een geleende videorecorder om maar niets van de live uitzending NEC-Wisla te hoeven missen. Voor de zekerheid een band van 240 minuten genomen, want je weet natuurlijk maar nooit of het op penalty schieten aankomt.Gegeven:
 Instructies aan mijn vriendin wegens bovengenoemde situatie.Gevreesd:
 Dat de opname bedoeld voor later, mogelijk door zwak technisch handelen, niet helemaal gaat lukken.Gezocht:
 Naar een techneut, die de wedstrijd wel feilloos op tape weet te krijgen.Beseft: 
Dat de wedstrijd tegen Wisla zijn schaduw wel erg ver vooruit werpt. Eerst dient AZ nog bedwongen te worden. Hoe, dat is nog een raadsel. In het vorige seizoen was de verdediging nog wel in staat om geen tegendoelpunten toe te staan. Nu Hesp vervangen is door Ebbinge lijkt dat niet meer mogelijk. De snelle ElKatubbie en Nelisse zullen Ebbinge nu al uit zijn slaap houden.Bedacht:
Dat het wel erg prettig voor het zelfvertrouwen zou zijn, wanneer NEC er voor de verandering eens in zou slagen daadwerkelijk geen tegen treffers te incasseren. Dat voelt met Wisla voor de boeg toch net even wat lekkerder.

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan