Ut Swerte Schoap Augustus 2003: Mike Zonneveld

Ut eerste schoap is over de dam! Mike Zonneveld werd door bijna negentig bezoekers gekozen tot het “Swerte Schoap” van de maand Augustus.

Het was een spannende race tussen NEC & Zonneveld, NEC dat voor de uitwedstrijden in de UEFA-Cup gekozen heeft voor een shirt dat bovenal veel wit uitstraalt, terwijl supporters al eerder massaal voor een rood-groen-zwart shirt hadden gekozen!
Uiteindelijk waren er 69 van de 212 stemmen voor NEC.

Het vliegtuig van RyanAir dat 50 NEC-supporters op Eindhoven Airport liet staan werd uiteindelijk derde met 55 van de 212 stemmen.


De soap rond Mike Zonneveld nam in de maand Augustus extreme vormen aan toen Zonneveld openlijk soliciteerde voor een transfer naar Breda dat door “Mighty Mike” gigantisch (overdreven) de hemel in werd/wordt geprezen!
Zonneveld won met 88 van de 212 stemmen, 19 stemmen meer dan de nummer twee NEC.

Mike, gefeliciteerd met je nominering en aan het eind van het seizoen ding je dus mee voor “Ut Swerte Schoap 2003-2004”
De genomineerden voor Augustus 2003

Ryanair liet op Zaterdag 9 Augustus een 50-tal NEC supporters in de steek. De NEC supporters zouden via Eindhoven naar Londen vliegen om het duel Charlton Athletic-NEC bij te wonen. De supporters kwamen nooit verder dan Eindhoven aangezien het vliegtuig (dat net uit Londen kwam) wegens mist in Maastricht was geland. Ryanair zette ook geen extra vliegtuig in en er werd ook geen oplossing voor de NEC supporters geboden om toch op tijd in Londen te zijn.

Mike Zonneveld
Vanaf begin Augustus loopt NAC al te lonken naar Zonneveld en tot onze verbazing lonkt Mike net zo hard terug! Als je de reacties/interviews met Zonneveld van de laatste weken leest, zou je bijna denken dat NAC een topclub is en NEC een matige amateurclub, en wij (en een aantal bezoekers) worden een beetje misselijk van het gedrag van Zonneveld die schijnbaar vergeten is dat NEC hem een jaar lang doorbetaald heeft toen hij gebleseerd raakte bij Jong-Oranje! Mike bedankt voor de clubliefde en alvast veel plezier in Breda volgend seizoen!

Het nieuwe UEFA-Cup shirt
Een paar maanden geleden hadden een aantal supporters overleg met Dhr. Bloem van NEC om de merchandising van onze club te verbeteren. In dit gesprek werd ook een idee besproken om een traditioneel uefa-cup shirt te laten maken waarin NEC dan ook daadwerkelijk gaat spelen. Zoals je hierboven kunt zien is het NEC weer eens gelukt om de supporters teleur te stellen want wij kunnen weinig traditioneels ontdekken aan dit lelijke shirt dat ook nog eens pijn aan de ogen doet! Ennuh NEC, wit is niet de kleur van NEC!!!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.