Trainingsverslag: The Day Before!

Vanochtend tijdens de laatste training werd duidelijk dat Dennis de Nooijer de plek van de zieke Frank Demouge zal innemen in de derby tegen Vitesse. Demouge zal naar alle waarschijnlijkheid op de bank beginnen.


Het basiselftal kwam al snel op voorsprong door een kopbal van Dejan Govedarica, uit een corner van Resit Schuurman. Enkele minuten later werd de score verhoogd door doelpunten van Hersi (2-0), en de Nooijer (3-0). De reserves kregen slechts één goede kans. Na een goede één-twee tussen Ralph de Haan en Frank Demouge, stuitte de Haan op Gentenaar.Opvallend was dat Govedarica tijdens het partijspel in een ongelukkige botsing kwam met Patrick Ax, waarna hij zijn hesje ruilde met Pascal Heije. Dit zorgde voor de nodige veranderingen in de basiself. Heije ging op de rechtsbackpositie spelen, Wisgerhof naast Ebbinge in het centrum, en Wielaert op de plek van Goofy.


De training werd afgesoten met een penaltyreeks. Hersi en Wisgerhof miste als enige hun penalty. Opvallend: Ebbinge schoot de bal kei-hard de kruising in!

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.