Einde loopbaan dreigt voor Van Wanrooy

Carlos van Wanrooy moet vrezen voor het einde van zijn carrière. De multifunctionele linkspoot van De Graafschap kampt met een ernstige enkelblessure.

Van Wanrooy heeft al enige tijd last van een enkel. Tijdens een recent uitgevoerde operatie kwam aan het licht dat er sprake is van een ‘ernstige slijtage’ aan het kraakbeen.

‘Er bestaat een gerede kans dat Carlos niet meer aan voetballen toekomt’, bekende coach Frans Adelaar in De Gelderlander. ‘Problemen met het kraakbeen zijn normaal gesproken ernstig. Carlos heeft ook een behoorlijke mentale tik opgelopen toen hij het nieuws te horen kreeg.’

Na 3 oktober heeft Van Wanrooy slechts een duel gespeeld, waarin hij slechts drie minuten in actie kwam als invaller. In totaal kwam de Brabander negen keer uit voor De Superboeren. Tijdens het begin van het seizoen stapte hij over van RBC Roosendaal in een ruil met Damiën Hertog.

Moet De Graafschap vrezen dat het Van Wanrooy verliest, de leiding van de eerstedivisionist is in gesprek met Dennis Schulp om het contract van de aanvaller af te kopen. Schulp is niet meer welkom in de selectie van coach Frans Adelaar.


Bron: VI.nl

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.