Toekomst Hristov bij NEC onzeker

NEC is al druk bezig met de selectie voor komend seizoen. Dennis de Nooijer speelt volgend seizoen vrijwel zeker nog in Nijmegen. De 33-jarige aanvaller heeft een eenzijdige optie in zijn contract zodat hij voor een jaar onder dezelfde voorwaarde kan bijtekenen, mits hij dit seizoen een bepaald aantal wedstrijden speelt. 
 
Technisch diricteur Leen Looyen: ‘Dennis is weer volop in training, ik zie geen reden waarom hij niet zal blijven. ‘Moeilijker ligt de situatie voor Gorgi Hristov. De Macedonische aanvaller verdient een salaris voor niet EU-spelers (minimaal 375 duizend euro per jaar) en wordt mede gefinancierd door externe sponsors.
 Looyen: ‘we moeten Gorgi voor 1 maar laten weten of we met hem verder gaan. Aangezien andere zijn salaris betalen, zullen we eerst met die mensen om de tafel moeten. Het gesprek met Hristov staat op het programma na de thuiswedstrijd tegen Willem 2 op Dinsdag 25 februari. ‘Ook NEC-aanvoerder Danny Hesp  heeft inmiddels een eerste onderhoud achter de rug over contractverlenging, terwijl de veertigjarige reservedoelman Albert van der Sleen voor één jaar kan bijtekenen. 
 
Leen Looyen: ‘Daarnaast zijn we bij Youssouf Hersi afhankelijk van de opstelling van Ajax. Als ze willen kunnen ze hem zo terug halen.’ De Nijmeegse club huurt Hersi dit seizoen van Ajax. 
 
Bron: Voetbal International

Reageer via DTH Facebook of deel via social media of mail.
error: Het kopiëren van content is niet toegestaan